reklamlar

haberler

manşet haberler

Personel Sağlık Personeli Sağlıkçılar PersonelSaglik.NET

28 Ağustos 2016 Pazar

FETÖ'den Açığa Alınanlara Uyarı

15 Temmuz darbe girişimi ardından her kurumda olduğu gibi Sağlık Bakanlığında da açığa almalar oldu. Açığa alınanların 1500'ü illerde valilikler tarafından kalanı bakanlıkça merkezi komisyonca açığa alındı. Şuan için sayı 7 bini biraz aştı.


Bu 7 bin kişinin dışında hala ellerini kollarını sallayarak gezen bir çok FETÖ'cü mevcut. Açığa alınanların bir kısmı ise neye uğradıklarının farkında değil. Açığa alınmada 3 temel kriter uygulandı. Sendika üyelği, bank asya hesabı ve bu fetöcülerin derneklerine üye olanlar.


Açığa alınanların tekrar göreve dönüp dönmeyeceği hususunda yorum yapmamakla beraber bu kişilerin vereceği beyanlar önem arz etmektedir.  Abi ve abla olmayan ve özellikle hatıra binayen bu sendika ve derneklere üye olanların soruşturma esansında bildikleri düzgünce anlatması gerekmektedir. Onları bu sendikaya kim üye taptı, derneğe kim üye yaptı,  x bankasındaki parasını çektirip götür Asya Banka yatır diyen kim. Bunlar kilit noktalar. Sapla samanın, hainle safın ayrılış noktası olacaktır. Verecekleri gerçek ifadelerle bu yapının abilerini ve ablalarını açığa çıkartmaları esastır


Sohbetleri kim organize etti, öğrenci evlerinin sorumluları kimdi, himmet için kapı kapı gezip yardım toplayanlar kimdi bunların açığa çıkarılması lazımdır. Bu hususta gerek cumhuriyet savcıları gerekse illerde kurum amirlerinin açıklaması oldu. Bu yapının üst elemanlarının açığa çıkartılması gerekmektedir. Açığa almalar incelendiğinde özellikle bu yapıya ait abi ve abların olduğu servislerde daha çok fetöcü olduğu görüldü. Örneğin x hasyanesinde toplam 45 kişi açığa alınmış  ve bunların 40'ı amaliyethane servisinden. Yada ilde 112 de görev yapan 9 kişi açığa alımış bunların 6'sı aynı istasyondan. Örnekler çoğaltıla bilir. Açığa alınan kişilerin kendileri zehirleyen kişileri soruşturma esanasında cesurca söylemesi gerekmektedir. Kimsenin kimseyi bu saatten sonra korumasının faydası olmayacaktır. Bildiklerinizi yetkililere açıkça söyleyin . Gazeteye,  Bankaya  ve fetöye dua edenlere değil , Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına ve Hükümetine güvenin.


personel sağlık net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Haberdata.com Güncel Son Dakika Haberleri